Τρόποι Πληρωμής

Τρόποι Πληρωμής

Οι τιμές που αναγράφονται στα προϊόντα του www.e-amo.gr συμπεριλαμβάνουν τον Φ.Π.Α. Όλες οι περιοχές φορολογούνται με 24% όπως και οι ακόλουθες: Δωδεκάνησα, Λέσβος, Χίος, Σάμος, Θάσος, Σαμοθράκη, Κυκλάδες, Βόρειες Σποράδες και Σκύρος.

Το κατάστημα διατηρεί το δικαίωμα μεταβολής των τιμών χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση του πελάτη.Oι αναγραφόμενες τιμές των προϊόντων ισχύουν για αγορές μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος. Οι τιμές των αντίστοιχων προϊόντων για αγορά μέσω του φυσικού καταστήματος της e-amo.gr ενδέχεται να διαφοροποιούνται. Μπορείτε να ενημερωθείτε περαιτέρω για τις τιμές των προϊόντων που σας ενδιαφέρουν επικοινωνώντας με το φυσικό κατάστημα.

H e-amo.gr δεν φέρει καμία ευθύνη και δεν καλύπτει διαφορές τιμών όσων προϊόντων αγοράσθηκαν από το φυσικό της  κατάστημα και ο πελάτης διαπίστωσε εκ των υστέρων την ύπαρξη χαμηλότερης τιμής στο ηλεκτρονικό κατάστημα ή το αντίστροφο.

Οι τρόποι πληρωμής που γίνονται δεκτοί από το κατάστημα είναι οι παρακάτω:

1) Μέσω Πιστωτικής Kάρτας

Παρέχεται η δυνατότητα εξόφλησης των παραγγελιών μέσω πιστωτικής κάρτας VISA και MASTERCARD. Η χρέωση της πιστωτικής κάρτας πραγματοποιείται αφού προηγηθεί έλεγχος και πιστοποίηση των στοιχείων του ιδιοκτήτη και της εγκυρότητας της. Ο πελάτης είναι ο μόνος υπεύθυνος για την ορθή καταγραφή και την αλήθεια των στοιχείων της πιστωτικής κάρτας.

Η χρέωση της πιστωτικής κάρτας και η πληρωμή των προϊόντων γίνεται με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια, μέσω του περιβάλλοντος της Τράπεζας Πειραιώς. Το www.e-amo.gr δεν αποθηκεύει ούτε καταχωρεί στο σύστημά τoυ αριθμούς πιστωτικών καρτών, CCV2 ή ημερομηνίες λήξεως των πιστωτικών καρτών.

2) Με Μετρητά

Παρέχεται η δυνατότητα εξόφλησης των παραγγελιών με μετρητά, στο κατάστημα της e-amo.gr, το οποίο βρίσκεται στην οδό Σφακίων αρ. 10-12, στην πόλη των Χανίων.

3) Με αντικαταβολή

Με τον τρόπο αυτό αποστέλεται στο χώρο σας με courier το πακέτο με τα προϊόντα που επιθυμείτε και η παραγγελία σας εξοφλείται κατά την παραλαβή του (επιλέον χρέωση της υπηρεσίας αυτής: 2,20)

4) Με κατάθεση σε Τραπεζικο Λογαριασμό

Παρέχεται η δυνατότητα εξόφλησης των παραγγελιών σας μέσω κατάθεσης σε Τραπεζικό Λογαριασμό ή μέσω web banking

Πειραιώς Bank:   IBAN: GR4301727650005765079309588    (Αρ.Λογ/σμού 5765-079309-588)

ΕΘΝΙΚΗ:   IBAN: GR1401104950000049560336601    (Αρ. Λογ/σμού 495/603366-01)

Σε περίπτωση που επιλέξετε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με μία από τις επιλογές 1), 3) ή 4), πρέπει να γνωρίζετε ότι η μεταφορική εταιρεία χρεώνει επιπλέον τον πελάτη με ελάχιστα μεταφορικά 3,80 ευρώ (βλ. παρακάτω αναλυτικά) για κάθε παραγγελία. 

Μεταφορικά Έξοδα & Χρέωση Όγκου

Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον συνδυασμό μεγέθους και βάρους (σύστημα ογκομέτρησης Διεθνούς Οργάνωσης Εναέριων Μεταφορών ΙΑΤΑ). Αν το ογκομετρικό βάρος του δέματος προς αποστολή είναι μεγαλύτερο του πραγματικού (περιπτώσεις ελαφρών δεμάτων με μεγάλο όγκο), τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος και υπολογίζεται πολλαπλασιάζοντας τις τρεις διαστάσεις του δέματος και διαιρώντας δια του 5.000.

Ογκομετρικό Βάρος (kg) = μήκος (cm) * πλάτος (cm) * ύψος (cm) / 5.000

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *